Image

Frej Larsson

Spelar på Fredag & Lördag

Arvika Hamnfest presenterar Frej Larsson. Frej kommer spelar 2 gånger under helgen. Fredag spelar han på Bangladesh scenen som solo artist och på lördag bjuder han på kalas inne på Bryggan scenen med massor av gäster under namnet Pizzaslize.

Frej Larsson visste tidigt vad han ville. Innan han ens fyllt 20 år hade han slagit igenom med legendariska elektrogruppen Slagsmålsklubben. Sedan dess har han varit synonym med svensk festivalsommar. Som ena halvan av duon Maskinen har han slagit publikrekord på ett antal svenska festivaler. Detta till tonerna av ”Krossa alla fönster” och ”Alla som inte dansar”. I duon Far & Son fick han hela Sverige att dansa till den eviga sommarplågan ”Dubbel Margarita”.

Efter enorma framgångar och otaliga musikpriser med olika konstellationer bestämde sig Frej för att köra solo och det blev snabbt succé med albumet ”Livin La Vida Larsson”, som bland annat innehöll den officiella EM-låten. En låt som kom till på Zlatans begäran.

Sedan dess har Larsson skrivit mängder av nya låtar, sålt guld flera gånger om, haft ett eget tv-program på TV4 och varit programledare för en musikgala.

I sommar kommer Frej Larsson till Arvika och då kan vad som helst hända. Det enda som han kan garantera är att ni kommer att få ett minne för livet!

KÖP DINA BILJETTER NU

Köp biljetter