Image

Veronica Maggio

Spelar på Lördag

Veronica om sin nya kommande singel Kurt Cobain.

Veronica Maggio är tillbaka. Om två veckor släpps nya singeln ”Kurt Cobain” och den 28 juni inleder hon sin festivalturné. Veronica spelar på lördag 3 augusti. 


- "Förra sommaren var hemsk. Vi gjorde bara ett par spelningar. I sommar tänkte jag ta igen det med en riktig turné. Längtar redan ihjäl mig efter att få spela ny musik i sommarnatten med bandet!", hälsar Veronica.Veronica har sedan debuten 2006 höjts till skyarna av journalister och fans, vunnit alla priser som går att vinna (flera gånger om till och med) och nått otroliga kommersiella framgångar med sina fem kritikerrosade album. Hon är utan tvekan en av Sveriges absolut största artister och det är ingen hemlighet att hon är vårt lands livedrottning. 

”Kurt Cobain” släpps den 22 mars och är den första singeln från det kommande albumet som delas upp - med den första halvan innan den stundande sommaren och hela albumet till hösten.Veronica om sin nya kommande singel.- "Kurt Cobain” består av lika delar kärlekssynth, ett bråk i stockholmsnatten och att välja bort mörker. Det en sån där låt som jag ofta önskar att jag hade lättare för att skriva. Som känns ljus utan att den blir för hurtig. Jag, Simon Hassle och Jocke Berg skrev den första gången vi träffades alla tre i studion. Jag hade ju redan skrivit några dagar med Jocke på en annan låt och visste att han är precis så bra som man hoppas att han ska vara. Men man vet ju aldrig om inspirationen bara räcker till en låt eller fler. I vårt fall blev det ett helt album."

KÖP DINA BILJETTER NU

Köp biljetter