Image

Kapten Röd

Spelar på Lördag

Kapten Röd ger sig ut på festivalsommar! I sommar ger sig Kapten Röd ut på en stor festival-turné som sträcker sig från norr till söder och idag släpps de första datumen.

Björn Nilson, känd under sitt artistnamn Kapten Röd, har sedan långt innan debutalbumet 2007 varit en lysande liveartist. 2012 vann han Guldmicken samt Årets Artist på P3 Guld och med tiden har han blivit en av Sveriges mest älskade artister. Förra sommaren gav han sig ut på turnén Hundralappen – där alla biljetter kostade endast 100kr. Turnén blev en publiksuccé och finalen på Slottsskogsvallen sålde slut med över 20 000 besökare - strax därefter fick det sättas in en extrainsatt avslutning i Globen som fick avsluta konsertåret 2017 för Kaptenen. Turnén cementerade än en gång Kapten Röds position som en av landets främsta liveakter och han nominerades återigen till P3 Guldmicken som årets liveartist 2017.

I sommar är det så äntligen dags för Kapten Röd att åka ut på en stor festivalturné och de första datumen släpps idag - fler tillkommer och ni håller er enklast uppdaterade på hemsidan som kommer i ny skepnad under våren!

”Hela min önskan att bli artist föddes i publiken. Det är live och på scen hela kärnan i mitt artisteri finns - det är där jag känner att jag verkligen kommunicerar med mina lyssnare. Det ska bli fantastiskt att komma ut i landet och möta alla i sommar - hoppas ni är med oss!” hälsar Kapten Röd.

KÖP DINA BILJETTER NU

Köp biljetter