Arvika Hamnfest

ROC BOYZ

Roc Boyz är tre barndomsvänner som började sin karriär i Meins källare tidigt 2020. Den 30 maj samma år släppte de albumet ‘Roc Boyz, Vol. 1’ som innehåller hits som Wreckonize, What up World och Badmon.

Roc Boyz blev extremt populär bland russeungdomar med deras kreativa texter och melodier. Efter att ha varit ledare inom russemusik tog de in en manager för att fokusera fullt ut på musiken.

 

Raptrion tog sikte på en ny karrär och i början av 2022 Bonanza, tillsammans med svenksa rappstjärnan Greekazo. Låten gick direkt in som nummer 2 på Norge topp 50. De har nu samlat ihop över 150 miljoner streams och lagt russemusiken på hyllan för att nu sätta sin egen prägel på nordisk rap. De gav en markant skillnad och 2023 släppte de en remix på svenska rap fenomeneter 23 s låt Feeling Myself, remixen har varit topp 1 i Norge. De spelade även på två festivaler i Sverige under sommaren och även en festival i Finland.

Roc Bpoz har följt upp detta med flera megahits som Cream, Helgen och Misstårstått Remix med den svenska artisten Bell. Roc Boyz var topp 3 mest streamade arteisten i Norge under hela 2022. Få senaste nyheterna

Håll dig uppdaterad med senaste nyheterna och artistsläpp från Arvika Hamnfest!

För mer information kontakta oss på info@arvikahamnfest.se