Arvika Hamnfest

Arvika Hamnfest presenterar 4 nya artister till årets festival.

Producent, pop och dj-duon Rebecca & Fiona har varit en självklar del av den svenska och internationella musikscenen sedan 2007. Sedan genombrottet har de släppt tre album, vunnit dubbla priser på Grammisgalan och har musikaliskt blandat influenser från pop, elektro och dansvärlden – alltid på sina egna villkor utan att kompromissa med slutresultatet.

 

Med releasen av den kritikerrosade EP:n ’Sex’ 2018 hittade Molly Hammar hem på riktigt rent musikaliskt. Att sjunga om kvinnlig sexualitet ur ett väldigt personligt perspektiv förlöste Mollys kreativt och hjälpte henne bygga en fanbase av unga kvinnor som kunde relatera till hennes budskap.

 

Emil Assergård har i dagsläget över 190 miljoner streams på Spotify, fullsatta spelningar landet över och en stor livepublik som älskar honom.

 

Under artistnamnet Contagious Karl släppte Arvikabördige Dennis Alfredsson under våren sin debutsingel “In the making”. Contagious Karl beskriver sin musik som energisk rap med melodisk refräng och humoristiska reflektioner.

 

Sedan tidigare bokade artister:
Benjamin Ingrosso, Hooja, Miss Li, Johnossi, Jireel, Lov1, Peg Parnevik, Rock Circus, Haaks & Götz Kalas

Tidigare nyheter

Få senaste nyheterna

Håll dig uppdaterad med senaste nyheterna och artistsläpp från Arvika Hamnfest!

För mer information kontakta oss på info@arvikahamnfest.se